Book allerede nu


Lasergame

Ejsing Fodboldgolf tilbyder ”laserball” for alle. Laserball er som paintball, bare uden at det gør ondt. Vores udstyr hører til verdens bedste og stammer fra Australien, hvor det bliver brugt af Royal Marines.

Selve spillet minder meget om paintball, – men er fuldstændigt ufarligt og kan spilles af alle.  Lasergeværet sender en infrarød stråle, som vi kender det fra en fjernbetjening, som opfanges i modstanderens modtager og erklærer ham for ”død”– hvis du altså kan ramme!

Jagt- og skydesimulator

Lerdueskydning, er blot en af de mange populære aktiviteter fra Laser Shot inc. – og der er udfordringer for både den erfarne jæger og for den helt uøvede begynder. Man kan vælge at skyde helt som ved alm. lerdueskydning eller være sammen to og to.
I skyder med en laser ”riffel”, som er en original riffel, der er bygget om for at give helt realistisk vægt og udseende.
Eller prøv vores tro kopi af et haglgevær Beretta O/U.

Skydesimulatoren består af avanceret teknik og en kæmpe storskærm (4 x 3 m). Man skyder mod storskærmen med den virkelighedstro riffel/haglgevær. En computer og det specialudviklede kamera registrerer på millimeter dine skud, som så vises på scoringstavlen.

Fodboldpool

Reglerne er de samme som i traditionel pool, her spilles der blot med fodbolde i stedet for poolballer og fødderne skal bruges i stedet for en poolkø. Det kan naturligvis spilles af alle og byder på masser af sjov og udfordring.